Verspaner 5-assig

JWM is een metaalbewerkingsbedrijf dat volop in ontwikkeling is. We bieden onze klanten een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak aan, groeien gestaag en investeren voortdurend in nieuwe technologie. Zo hebben we recentelijk een 5-assige verspaningsmachine (Hermle C40) aangeschaft. Om het 5-assig verspanen op de kaart te zetten, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste 5-assige verspaner

Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken?   
We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek. 
 
JWM is een relatief jonge organisatie, opgericht in 2005, en ons team is inmiddels uitgegroeid tot 45 medewerkers. We hebben een passie voor techniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.   
 
Wat houdt de functie in?
In deze functie word je zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele productieproces rondom het 5-assig verspanen, van programmeren tot eindcontrole. Je werkt met een 5-assige verspaningsmachine van het type Hermle C40 met Siemens besturing en produceert zowel enkelstuks als kleine series uit verschillende metaalsoorten, zoals staal, roestvrijstaal en aluminium.
 
Je komt te werken op de afdeling Verspanen, samen met 5 collega’s en een meewerkend voorman. Op de afdeling wordt gewerkt met meerdere verspaningstechnieken/machines en recentelijk is hier een 5-asser aan toegevoegd.  Voor JWM is dit een nieuwe techniek en we zijn op zoek naar iemand die hiermee vol aan de slag gaat en het 5-assig verspanen op de kaart gaat zetten bij JWM. 
 
In het begin ben je voornamelijk bezig met het programmeren en het operationeel maken van de machine. Daarna pak je de verantwoordelijkheid voor het hele productieproces rondom het 5-assig verspanen. Jouw werk begint met het lezen en controleren van de werkopdracht en technische tekening. Op basis daarvan bepaal je de juiste werkwijze, zoals verspaanvolgorde en opspanmethode. Je programmeert zowel de machine (Vector CAM) als de robot (EROWA). Je stelt de machine in/om en houdt het hele productieproces nauwlettend in de gaten. Je controleert voortdurend op kwaliteit, zo ook het eindproduct. Kleine storingen aan de machine los je zelf op, je houdt je machine en gereedschappen schoon en je werkplek opgeruimd. Je ontwikkelt je tot een specialist op jouw vakgebied en bent steeds op zoek hoe de processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Je draagt jouw kennis over aan collega’s en bent een waardig gesprekspartner voor de meewerkend voorman en productieleiding.
 
Kortom: een uitdagende en volwassen baan in een ondernemend bedrijf dat verder wil komen en jou verder wil brengen.

Wat vragen wij?  
Om deze nieuwe functie goed in te vullen, zijn wij op zoek naar een ervaren verspaner met kennis van programmeren en een bovengemiddeld technisch inzicht. Je hebt
  • Mbo4 werk- en denkniveau in de richting van techniek, verkregen door opleiding of ervaring
  • Grote affiniteit met metaal
Je hebt gedegen vakkennis op het gebied van CNC verspanen, bij voorkeur 5-assig en je werkt graag in een verantwoordelijke, zelfstandige baan. In je werk zoek je actief de samenwerking op met anderen en je hebt een drijfveer om processen en werkwijzen steeds te willen vernieuwen en te verbeteren. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Oisterwijk. 
 
Wat heeft JWM jou te bieden:
Als je bij JWM komt werken, is dat met de intentie een duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan. We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving waarin er oog en waardering is voor jouw bijdrage. Je gaat niet op in de massa en kan echt het verschil maken. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het hele 5-assige productieproces en je kan je ontwikkelen tot een echte specialist binnen het vakgebied. Als organisatie investeren we continu in nieuwe technologie en willen we ons door ontwikkelen. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou ruimte om (mee) te groeien. Je krijgt de mogelijkheid om cursussen te volgen maar ook andersom, om anderen in te leren en te begeleiden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. De werktijden zijn tussen 07:00u en 17:00u. We bieden 25 vakantiedagen plus 13 ATV dagen per jaar. JWM is aangesloten bij de Metaalunie en de CAO metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is jouw interesse gewekt?
Wij nodigen je van harte uit jouw interesse kenbaar te maken door je CV en motivatie te mailen naar Suzanne van Gils, HR Adviseur, via sollicatie@metaalservice.nl. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Bas Hamers of Suzanne van Gils, via telefoonnummer 013-50 30 591.
We zien uit naar jouw reactie!
 
234 ms
JWM Metaalservice Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk T +31 (0)13 5030 591 info@metaalservice.nl